Hasmer Otomotiv

Bizi Takip Edin

Hasmer Otomotiv

Şirket Profili

Hakkımızda

Şirketimiz; 1985 yılında merhum Kadir Has tarafından, Hasmer Motorlu Vasıtalar ünvanı ile Düzce'de kurulmuştur.

Daha Fazlası

Mercedes-Benz EQC

Her şey EQC'nin lehine.

EQC, etkileyici derecede uzun menzili, akıllı şarj teknolojisi ve Mercedes-Benz Sürüş Yardım Sistemleri ile elektrikli otomobillere dair yeni ve büyüleyici bir his kazandırıyor. 

İç Mekan Tasarımı

Sunroof

Sunroof

Cam tasarımlı elektrikli sunroof, aracınızda daha fazla ışık ve hava imkanı sunar. Kapalı veya özellikle açık durumdayken iç mekan daha aydınlık bir ambiyansa sahip olur. Sunroof açık olduğunda temiz hava cereyan yapmadan rahat bir şekilde sirküle olur. İlave güneş koruması olarak sürgülü tente kullanılır.

EQ tasarım elemanları

EQ tasarım elemanları

Yeni EQC'nin iç mekanı sizi tamamen yeni ve avangart bir elektro-estetik ile karşılar. Eşsiz EQ tasarımına sahip karakteristik havalandırma çıkışları metalik galvanize yüzeyler ile çevrelenmiştir. Öne çıkan bir özellik olarak, metal görünümlü bir çıta çizgisi gösterge tablosundan kapılara kadar uzanır ve böylelikle rahat ve bütünleyici bir etki yaratır. Elektromobilite büyüsünü iç mekanda daha da yakından hissedersiniz. EQC için özel olarak hafif renk geçişlerine sahip koltuk kumaşı geliştirilmiştir (Siyah ARTICO suni deri ile kombinasyon halinde indigo mavisi veya ipek beji Sunnyvale kumaş). Ayrıca ön göğüste bulunan zarif rosé-gold vurgular modern lüksün altını çizer.

Tamamen dijital gösterge paneli

Tamamen dijital gösterge paneli

Gösterge ekranı ve medya ekranı 10,25 inç ekran büyüklüğüne sahiptir ve zarif bir cam yüzeyin altında birleştirilirler. Eşi benzeri olmayan modern ve yüksek kaliteli bir görünüm. Bilgiler, ayrıntılı animasyonlarla tamamlanarak yüksek çözünürlüklü ve renkli olarak gösterilir. Ayrıca içerikler kişisel olarak konumlandırılabilir ve hem dokunmatik hem de sesli bir şekilde kumanda edilebilir.

Masaj fonksiyonlu oturma konforu

Masaj fonksiyonlu oturma konforu

Standart olarak sunulan ergonomik koltuk paketiyle, milimetresine kadar size ve bedeninize göre ayarlanan bir konfor deneyimi sizi bekliyor. İki bel yastığı sırtınıza masaj yapar ve yorulan kas bölgelerini hissedilebilir biçimde canlandırır.

EQ büyüsünü her ayrıntıda hissedersiniz.

EQ büyüsünü her ayrıntıda hissedersiniz.

Neredeyse tamamen sessiz elektrik motoru sayesinde EQC'nin yeni ve modern iç mekanının keyfini daha iyi çıkartabilirsiniz. Çok sayıda süsleme, döşeme malzemesi ve renk sadece EQC için geliştirilmiştir ve aracın bireyselliğini vurgular.

Ambiyans aydınlatması

Ambiyans aydınlatması

Yeni EQC ile her yolculuğunuzda küçük bir gün doğumu yaşayabilirsiniz. İç mekanın birçok bölümü istek üzerine şık bir şekilde aydınlatılabilir. Bunun için ayrı ayrı seçilebilen 64 adet renk, ayrıca birçok renk dünyası ve efekt kullanıma sunulmuştur.

Dış Mekan Tasarımı

EQ jant tasarımı

EQ jant tasarımı

EQC ile neredeyse her şeyi en baştan düşündük, tekerlekleri bile. Jantlar, EQ'ya özgü bir tasarıma sahiptir ve enerji-mavisi EQ detayları ile temin edilebilir.

Işık tasarımı

Işık tasarımı

Yeni EQC, çevresini tam anlamıyla ışık hızıyla aydınlatır. Bunu siyah renkli parlak iç kaplama, enerji mavisi süsleme çizgileri ve EQ'ya özgü bir tasarıma sahip standart MULTIBEAM LED teknolojili farlar sağlar. Özellikle geceleri ön plana çıkan çarpıcı LED ışık şeritleri sizi büyüleyerek bakışlarınızı cezbeder.

AMG dış mekan tasarım konsepti

AMG dış mekan tasarım konsepti

Yeni EQC, sorunsuz bir şekilde spor otomobil seviyesine ulaşır. Ve bu, opsiyon olarak sunulan AMG tasarım konseptinin yüzünden okunur. Çarpıcı siyah renkteki bağımsız ön kısım ön plana çıkar. Tasarım konsepti özel bir ön apron ve bağımsız bir arka difüzörün yanı sıra AMG High Performance sıcak demir atölyesinde üretilen özel hafif alaşım jantlara sahiptir.

EQ'ya özgü ön kısım

EQ'ya özgü ön kısım

Geleceği gösteren mobilite, Yeni EQC'nin yüzünden okunur. Far ve ön ızgara gibi önceden ayrılmış elemanlar, EQC’ye özel büyüleyici ön tasarımda yaratıcı bir şekilde birleştirilir. Standart MULTIBEAM LED teknolojili farlar, enerji mavisi süsleme çizgilerinin ve EQ'ya özgü bir ambiyans tasarımına sahip yüksek teknolojili görünümün altını çizer.

EQC. Yeni bir tasarım dilinin ilk kelimesi.

EQC. Yeni bir tasarım dilinin ilk kelimesi.

EQC, avangart ve bağımsız bir estetiği temsil eder, modern lüksün sembolü olan elektrikli bir SUV’dir. Net, duyulara hitap eden ve son derece hafifletilmiş çizgiler çarpıcı ilk izlenimi anında ortaya koyar. Bu, elektrikli araçlar arasında sadece Mercedes olabilir.

Coupé formlu dinamik tavan çizgisi

Coupé formlu dinamik tavan çizgisi

Yeni EQC ile tamamen yeni bir SUV tasarım yorumu sunuyoruz. Tavan çizgisi yumuşak bir şekilde arka kısma kadar uzanır. Bu, arka bölümde rahat bir baş serbestliği sunarken dinamik bir görünüm sağlar.