Hasmer Otomotiv

Bizi Takip Edin

Hasmer Otomotiv

Şirket Profili

Hakkımızda

Şirketimiz; 1985 yılında merhum Kadir Has tarafından, Hasmer Motorlu Vasıtalar ünvanı ile Düzce'de kurulmuştur.

Daha Fazlası
Blog 22.03.2024

Mercedes Me Charge Nedir? Elektrikli Araç Sahipleri İçin Mükemmel Bir Çözüm

Mercedes me Charge ile Mercedes-Benz müşterileri dünya çapında 1,5 milyondan fazla şarj noktasında şarj oluyor!

Mercedes Me Charge Nedir? Elektrikli Araç Sahipleri İçin Mükemmel Bir Çözüm
  • Mercedes-Benz, sürekli olarak tamamen elektrikli bir geleceği benimsiyor ve şarj hizmeti Mercedes me Charge aracılığıyla müşterilere kusursuz bir şarj ve ödeme deneyimi sunuyor.
  • Mercedes me Charge ağı artık dünya çapında 1.300'den fazla şarj noktası operatöründen 1,5 milyondan fazla şarj noktasını bir araya getiriyor.
  • Mercedes-Benz, birbirine sıkı sıkıya bağlı, sınır ötesi şarj ağı sayesinde 31 ülkedeki müşterilerine kapsamlı bir şarj hizmeti sunuyor.
  • Mercedes me Charge, en hızlı büyüyen şarj ağlarından biri. Müşterilerine şeffaf fiyatlara ve kolay erişime sahip kapsamlı bir ağ sunuyor.

Mercedes Me Charge'in Avantajları Nelerdir?

  1. Geniş Şarj İstasyonu Ağı: Mercedes Me Charge, geniş bir şarj istasyonu ağına erişim sağlar. Bu ağ, kullanıcıların seyahat ettikleri sırada güvenilir bir şekilde araçlarını şarj etmelerini sağlar.

  2. Kullanım Kolaylığı: Mercedes Me uygulaması aracılığıyla, kullanıcılar kolayca en yakın şarj istasyonunu bulabilir, şarj etme sürecini başlatabilir ve ödemeleri gerçekleştirebilirler. Bu sayede, şarj etme işlemi oldukça kolaylaşır.

  3. Akıllı Özellikler: Mercedes Me Charge, kullanıcıların şarj etme geçmişini ve masraflarını izlemelerini sağlar. Ayrıca, kullanıcılar istedikleri zaman şarj durumlarını kontrol edebilir ve şarj seanslarını programlayabilirler.

  4. Entegre Mercedes Me Hizmetleri: Mercedes Me Charge, diğer Mercedes Me hizmetleriyle entegre bir şekilde çalışır. Bu da kullanıcıların araçlarını daha iyi bir şekilde yönetmelerini sağlar.

Blog

60 yıllık bir ikon: Grand Mercedes

Mercedes-Benz klasikleri eşsiz eserlerdir. ...

Detaylar
Blog

Mercedes-Benz x Dolby Atmos: Lüksün Sesli Yolculuğu

Lüks otomobil denince akla gelen ilk markalardan biri olan Mercedes-Benz, sürekli olarak sürüş deneyimini bir üst seviyeye taşımak için teknolojik yen...

Detaylar
Blog

Tamamen ikonik, tamamen benzersiz. | Mercedes-Benz Müzesi

UNStudio tarafından tasarlanan Mercedes-Benz Müzesi, Stuttgart’taki Mercedes-Benz fabrikasının yanında yer almaktadır. ...

Detaylar
Blog

Üstün Zarafet | Mercedes-Benz Maybach Tasarımı

Duyusal yüzeyler ve krom süslemelerle, efsaneleşen Maybach tasarımı....

Detaylar
Blog

Mercedes-Benz'in Tarihi

Otomobil denildiği vakit akla ilk gelen markalardan biri hiç kuşkusuz Mercedes-Benz’dir. ...

Detaylar