Hasmer Otomotiv

Bizi Takip Edin

Hasmer Otomotiv

Şirket Profili

Hakkımızda

Şirketimiz; 1985 yılında merhum Kadir Has tarafından, Hasmer Motorlu Vasıtalar ünvanı ile Düzce'de kurulmuştur.

Daha Fazlası

Mercedes-Benz Conecto

Yeni bir neslin zamanı.

Bir otobüs vardır. Bir de Mercedes-Benz otobüsleri. 120 yılı aşkın bir süredir kendilerini modern tahrik konsepti, yüksek emniyet standartları ve en iyi kalite ile dinamik günlük hayatta kanıtlıyorlar. Conecto şehir içi otobüsü on yıl içerisinde Doğu Avrupa, Türkiye ve Orta Asya'da bir dev haline gelmiştir. Yeni nesil, kalite ve konfor ile birleştirilen son derece iyi bir ekonomiklik ile hayran bırakır. İşlevsellik, güvenilirlik ve emniyet ilerlemenizi sağlar ve şirketinizin geleceği için iyi bir şey yapmış olmanın mutluluğunu verir.

Sürüş esnasında destek.

Anti patinaj kumandası (ASR)* tahrikli tekerleklerin patinaj yapmasını önler. Elektropnömatik fren sistemi (EBS) de emniyet konusunda ilave destek sunar. Bu sayede durma mesafesi önemli ölçüde kısalır, çünkü frenler daha hızlı ve hassas bir şekilde tepki gösterir. Sideguard Assist* (kör nokta asistanı) ve yeni Preventive Brake Assist* (çarpışma önleyici fren asistanı) şehir trafiğinde öngörülü frenleme ve manevra sağlar.

İster 12 metrelik solo, ister 18 metre uzunluğundaki körüklü otobüs olsun; Conecto, konforlu ve esnek bir donanımın yanı sıra ferah ve geniş bir yolcu bölümü sunar. 12 metrelik otobüste azami 104 kişilik ve dizel körüklü otobüste azami 151 kişilik toplam kapasiteye sahiptir.

Dört kapılı körüklü otobüs tutarlı bir şekilde uygulanan alçak zemin teknolojisi sayesinde araca binerken ve araçtan inerken yolculara kolaylık ve konfor sağlar ve hızlı bir yolcu akışı sunar. Biniş, durak seviyesindeki Kneeling tertibatı sayesinde son derece kolaylaştırılır. Özellikle de mobilitesi kısıtlı olan yolcuları destekleyen bir özellik. Opsiyon olarak sunulan güçlü bir klima tertibatı sürücü çalışma yeri ve yolcu bölümünde rahat bir iklimlendirme sunar.

Mercedes-Benz Conecto’nun yeni hibrit versiyonu, şehir içi ulaşımdaki yakıt tasarufunu daha da ileri taşıyor. Elektrik motoru sayesinde Conecto, özellikle şehir trafiğinde sürekli durma ve kalkma yapılması gereken durumlarda gözünüzde daha değerli hale gelecek.

Yeni Conecto hybrid, yoğun trafik şartlarında bile nasıl daha iyi sürüş deneyimleyebileceğinizi etkileyici biçimde gösteriyor. Elektrik motoru, otobüsün yavaşlama ve frenleme durumlarında jenaratör görevi görür ve oluşan enerjiyi kullanılabilir enerjiye dönüştürür. Geri kazanım ile üretilen elektrik, içten yanmalı motorun otobüsün kalkışı, hızlanması veya rölantide durumunda desteklenmesi için kullanılır. Bu da şehir trafiğinde %6,5’e kadar varan daha az yakıt tüketimi anlamına gelir. Conecto hybrid bu sayede her durma ve kalkmada yatırım maliyetlerinden kazandırır.