Hasmer Otomotiv

Bizi Takip Edin

Hasmer Otomotiv

Şirket Profili

Hakkımızda

Şirketimiz; 1985 yılında merhum Kadir Has tarafından, Hasmer Motorlu Vasıtalar ünvanı ile Düzce'de kurulmuştur.

Daha Fazlası

Mercedes-Benz Yeni Intouro

Karayolunda üstün.

Mercedes-Benz'in yeni Intouro'su sadece verimliliğin somut bir hali olmayıp aynı zamanda maliyet bilinci ile hem kısa hem de uzun mesafeler için çok yönlü ve güvenilir ulaşım imkanı sağlıyor.

Intouro pek çok kullanım şekline uygundur. Klasik şehir içi servise ek olarak ring seferi, kampüs içi servis, hatta okul servisi olarak bile kullanılabilir. Kısa seyahatlerde veya gezilerde ihtiyaç olan tüm donanımlara sahiptir.

Otobüsünüzü hafta içi servis aracı olarak kullanıp hafta sonlarında da konfor odaklı günübirlik veya konaklamalı gezilerde ulaşım aracı olarak kullanarak kazancınızı ikiye katlayabilirsiniz. Intouro, şehir içi belediye otobüsünden okul servisine geniş hedef kitlesi nedeniyle hem özel hemde devlet filo işletmelerine uygundur. Bu nedenle geniş kullanım alanı için ideal adaydır.

Son teknoloji güvenlik standartlarının en iyi seviyede sağlanması Mercedes-Benz şehir içi ve şehirler arası yolcu otobüslerinde her zaman gündemdedir. Anti blokaj sisteminin (ABS) ilk olarak yıldız logolu bir araçta olması tesadüf değildi. Devam eden yeni ve geliştirilmiş güvenlik sistemleri, sürücüler, yolcular ve diğer yol kullanıcıları için sürekli olarak maksimum korumayı garanti eder. Her zaman kendinizi güvende hissetmenizi sağlamak için şehir içi ve şehirler arası yolcu otobüslerinde en son ve devrim yapan teknolojiler bulunur.

Sürücü istediği zaman Aktif Fren Asistanı 5 özelliğini kapatabilir, fakat 4. nesil gibi 5. nesil de teknik olarak sofistike ve kapatılması sadece çok nadir ve istisnai durumlarda ihtiyaç duyulacak şekilde üretilmiştir. Aktif Fren Asistanı 5, genişletilmiş sistem limitleri sayesinde kazaların önlenmesi konusunda öncekinden bile çok daha güvenilir. Araç hareket halindeyken tehklike oluşabilecek şekilde yaya gördüğünde acil durum freni yapması, özellikle şehir içi seyahatlerde  güvenlik için ileri seviye bir artıdır.