Hasmer Otomotiv

Bizi Takip Edin

Hasmer Otomotiv

Şirket Profili

Hakkımızda

Şirketimiz; 1985 yılında merhum Kadir Has tarafından, Hasmer Motorlu Vasıtalar ünvanı ile Düzce'de kurulmuştur.

Daha Fazlası

Mercedes-Benz GLC SUV

Yeni GLC’nin etkileyici SUV tasarımıyla ve tüm ihtiyaçlarına yönelik özellikleriyle her an her yerde eksiksiz bir deneyim yaşamaya hazırsın.

Her yolda çekici.

Net çizgiler ve dinamik oranlar, Yeni GLC'nin tasarımını karakterize ediyor. SUV'nin sportif duruşu, şehirde olduğu kadar yol dışında da etkileyici.

 

İç Mekan Tasarımı

Merkezi ekrana sahip MBUX multimedya sistemi

Merkezi ekrana sahip MBUX multimedya sistemi

Sürücüye doğru bir eğime sahiptir ve dokunmatik olarak çalıştırılabilir. Birçok önemli fonksiyonu kumanda etmek için kullanacağınız, otomobilinizle aranızdaki sezgisel ve konforlu dijital arayüzdür.

ENERGIZING Plus Paketi

ENERGIZING Plus Paketi

Tüm duyularınız için konfor: Bu paket çok sayıda premium donanımı yenilikçi zeka ile birleştirir. Mercedes'iniz, direksiyon başında daha uzun bir performans ve daha rahat bir yolculuk için sizi isteğinize göre canlandırabilir ve şımartabilir. Yedi adet değişken konfor programı ve ergonomik koltuklar, işte bunun için var.

Özel ses deneyimi: Burmester® 3D-surround ses sistemi

Özel ses deneyimi: Burmester® 3D-surround ses sistemi

Yüksek kaliteli Burmester® ile ses performansını deneyimleyin. Yüksek kaliteli hoparlörler etkileyici bir müzik deneyimi yaşatır. Bu hoparlörleri ön ve arka koltuklar için odaklı bir şekilde optimize edebilir ve dinleyici deneyimini yoğunlaştırabilirsiniz. Eşsiz Burmester® hoparlör muhafaza kapakları ise iç mekana görsel bir değer katar.

Yükleme alanı

Yükleme alanı

Geniş, fonksiyonel ve yüksek kaliteli donanımlar: Yeni GLC, standart olarak bir EASY-PACK arka kapak ile birlikte gelir. Standart bagaj konfor paketi ile birlikte çok daha konforludur.

Çok fonksiyonlu spor direksiyon simidi

Çok fonksiyonlu spor direksiyon simidi

Nappa deri çok fonksiyonlu spor direksiyon simidinin alt tarafı düzleştirilmiştir ve tutma alanı derin perforelidir. Bu, sportif sürüşler için mükemmel bir koşul. Yüksek kaliteli yumuşak Nappa deri tek başına bir kalite deneyimidir. Dokunmatik kumanda alanlarıyla elinizi direksiyon simidinden çekmeden en önemli otomobil fonksiyonlarını kontrol edebilirsiniz.

Dış Mekan Tasarımı

İki parçalı arka far tasarımı.

İki parçalı arka far tasarımı.

Yeni iki parçalı arka farlar yüksek kaliteli, üç boyutlu tam LED ışık olarak tasarlanmıştır. Pratik iki parçalı tasarım, daha geniş bir arka kapağa ve daha büyük bir yükleme alanına yer açar. Ayrıca ışıkların modern ve ince tasarımı, hareketsiz dururken bile dinamizmiyle öne çıkar.

Mercedes-Benz desenli radyatör kaplamasına sahip sportif ön kısım.

Mercedes-Benz desenli radyatör kaplamasına sahip sportif ön kısım.

Yeni GLC'nin SUV ön kısmı, krom çerçeveli ve dikey çıtalı bir radyatör kaplamasının yanı sıra, genişliği vurgulayan doğrudan bitişik farlarla sportifliği vurgular. Merkezi olarak yerleştirilmiş Mercedes-Benz yıldızı, çarpıcı ön tasarımın tanıdık detayı.

Alüminyum görünümlü yan basamaklar.

Alüminyum görünümlü yan basamaklar.

Yeni tasarlanmış alüminyum görünümlü yan basamaklar, Yeni GLC'nin SUV karakterini güçlendirir. Basamaklar sportif bir tasarıma sahiptir. Ön kapılarda daha dar, arkaya doğru ise daha geniştir. Taşıyıcı düzeyinde monte edilen basamaklar, otomobilinize daha kolay binmenize yardımcı olur. Bu, SUV konforuna bir an önce kavuşmanız için.

Arka aks yönlendirme sistemi ve AIRMATIC.

Arka aks yönlendirme sistemi ve AIRMATIC.

AIRMATIC havalı süspansiyon ve arka aks yönlendirme sistemi kombinasyonu, belirgin şekilde daha fazla sürüş konforu ve çeviklik anlamına gelir. Havalı süspansiyon, dinamizmi ve konforuyla büyüler. Kendinden emin arka aks yönlendirme sistemi ise hıza bağlı olarak çevik yol tutuşu ve daha küçük bir tampon dönüş çapı sağlar.

Panoramik sunroof

Panoramik sunroof

İster açık ister kapalı: panoramik sunroof ile etkileyici özgürlük hissini deneyimlersiniz ve iç mekanda açık bir ambiyansın keyfini çıkarırsınız. Cömert sunroof, dışarıdan baktığınızda da eşsiz bir etki bırakır çünkü dış mekana hafiflik ve seçkinlik katar.

18 inç ila 20 inç hafif alaşım jantlar

18 inç ila 20 inç hafif alaşım jantlar

Yeni GLC her açıdan çekicidir; ancak sportif tasarım ve SUV detaylarının kombinasyonu özellikle yan profilde etkileyicidir. Bunun büyük bir kısmı, 18 inç ila 20 inç formatlarındaki büyük boyutlu ve dış yüzey ile aynı seviyede monte edilmiş hafif alaşım jantlardan oluşan kapsamlı portföyden kaynaklanmaktadır.