Hasmer Otomotiv

Bizi Takip Edin

Hasmer Otomotiv

Şirket Profili

Hakkımızda

Şirketimiz; 1985 yılında merhum Kadir Has tarafından, Hasmer Motorlu Vasıtalar ünvanı ile Düzce'de kurulmuştur.

Daha Fazlası

Mercedes-Benz Vito Mixto ve Kombi

Konfor, Tasarım, Güvenlik, Performans Vito Panelvan Her Açıdan Güzel

Hafif ticari araçların uzmanı Mercedes-Benz’den gerçek ticaret erbapları ve işinin uzmanları için bir araç: Vito Mixto/Kombi . Sadece işiniz için ihtiyaç duyduğunuz ekonomiklik, esneklik ve yüksek kalite standartlarını sağlamakla kalmayıp aynı zamanda yolcularınızın hak ettiği konfor ve güvenliği de sizlere sunacak.

Her türlü yol şartına uygun olarak tasarlanan Vito, çok yönlülüğü, konforu ve her zaman güvenilir olan Mercedes-Benz kalitesini yollara taşır. 100 km’de 7,7 litreye kadar düşen karma yakıt tüketimi¹ ile hiç olmadığı kadar ekonomiktir. Varacağınız noktaya daha güvenli bir şekilde gidebilmeniz için Aktif Fren Asistanı, Yorgunluk Asistanı (Attention Assist) ve Rüzgar Savrulma Asistanı (Crosswind Assist) gibi çok sayıda yardımcı güvenlik sistemi ile mümkün olan en yenilikçi güvenlik özelliklerini standart olarak sunar.

Siz hazırsanız, o da hazırdır.

Vito, sizi hiçbir zaman yarı yolda bırakmaz. Tam galvanizli karoseri sayesinde hiçbir şey ona kolay kolay zarar veremeyecek ve yıllar sonra bile aracınızın yüksek 2. el değerine sahip olmasını sağlayacaktır. Size başarı yolunda eşlik etmeden önce, mühendislerimiz Vito’yu yoğun kalite ve güvenlik kontrollerinden geçirerek, yüksek Mercedes-Benz standartlarındaki dayanıklılığını ve uzun ömürlülüğünü test ederler.

Mixto veya Kombi.

Vito, "Her açıdan güzel " sloganı ile çalışır ve hem Mixto hem de Kombi olarak hayran bırakır. Aynı anda yolcu ve mal taşımak isteyenler Vito'da bunun için verimli, çok yönlü ve güvenilir bir uzman bulur.

İstek üzerine ön yolcu koltuk sırası ve yolcu bölümünde üçlü koltuk ile donatılarak azami 5 kişi taşır. Yan camlar yolcu bölümüne ışık girmesini sağlayıp görüş açısı kazandırırken ayak bölgesindeki bir havalandırma çıkışı arka koltuk sırasındaki yolcuların da rahat yolculuk yapmasını sağlar.

Koltuk sırasının arkasında materyal ve donanım için yüksek yükleme haddi sayesinde mükemmel bir şekilde kullanılabilen bolca alan kalır. Araç uzunluğuna göre yükleme alanı 2,63 m²'ye kadar genişletilebilir ve azami olarak 5 m³'lik yükleme alanı hacmine sahiptir.

Vito Kombi'nin gövdesinde 3.sırada da cam varken, Vito Mixto'da bu alan panellerle değerlendirilmiştir; bu sayede tavana kadar yüklenebilir.