Hasmer Otomotiv

Bizi Takip Edin

Hasmer Otomotiv

Şirket Profili

Hakkımızda

Şirketimiz; 1985 yılında merhum Kadir Has tarafından, Hasmer Motorlu Vasıtalar ünvanı ile Düzce'de kurulmuştur.

Daha Fazlası

Mercedes-Benz A-Serisi Sedan

Özgür tarzı ve sportif konforuyla Yeni A-Serisi Sedan, her gün parlamaya hazır.

Yeni A-Serisi Sedan, zarif sportifliği üst serinin konforuyla birleştiriyor. Her türlü zorluğa hazır, günün her saati yanınızda olacak dinamik yol arkadaşınızı keşfedin. Mercedes-Benz ile premium sedan dünyasına kompakt bir giriş yapın.

İç Mekan Tasarımı

Burmester® surround ses sistemi

Burmester® surround ses sistemi

Opsiyon olarak sunulan Efsanevi Burmester® sesi ile daha fazla performans ve seçkinliği deneyimleyin. Yüksek performanslı hoparlörler birinci sınıf hacimsel ses üretir. Bu hoparlörleri ön ve arka koltuklar için odaklı bir şekilde optimize edebilir ve dinleyici deneyimini yoğunlaştırabilirsiniz. Burmester® yazıları ise gözle görülür bir kalite.

Geniş formatlı yüksek çözünürlüklü medya ekranı

Geniş formatlı yüksek çözünürlüklü medya ekranı

Yenilikçi MBUX eğlence sisteminin ikinci nesli, A-Serisi Sedan'ın iç mekanını daha da dijital hale getirir. Standart büyük formatlı 10,25 inç medya ekranındaki geliştirilmiş kumanda konseptini büyük formatta deneyimleyin. Medya ekranı, büyütülmüş gösterge ekranı ile bağlandığında geniş ekranlı bir ön konsol oluşur.

MBUX Navigasyon için artırılmış gerçeklik

MBUX Navigasyon için artırılmış gerçeklik

Karmaşık trafik durumlarında yönünüzü bulmanıza yardımcı olan MBUX Navigasyon için artırılmış gerçeklik, sanal dünyayı gerçek dünya ile birleştirir. Bu teknoloji, grafik navigasyon ve trafik hatırlatmalarını canlı resimler ile yansıtır. Tüm bunlar hedefe daha hızlı, güvenli ve stressiz bir şekilde ulaşmanıza yardımcı olur.

Ön camda sanal gösterge paneli

Ön camda sanal gösterge paneli

Sportif sürüş keyfi ve üstün bir sürüş hissiyatı için en iyi koşullar: Ön camda sanal gösterge paneli, ön camınızı büyüleyici bir dijital ön konsola dönüştürür. Böylelikle önemli bilgiler daima gözünüzün önünde olur. Ayrıca bütün dikkatinizi önünüzdeki yola ve trafiğin akışına verebilirsiniz.

Akıllı Telefon Entegrasyon Paketi

Akıllı Telefon Entegrasyon Paketi

Kablosuz kolay şarj: Cihazınızı orta konsola yerleştirin ve şarj işlemi hemen başlasın. Akıllı Telefon Entegrasyon Paketi, cihazınızın fonksiyonlarını medya ekranına getirir. Bu sayede kullanıcı arayüzü üzerinden çok sayıda işlemi alıştığınız şekilde kumanda edebilirsiniz.

Dış Mekan Tasarımı

Klasik form

Klasik form

Kompakt dinamizm ve klasik sedan çizgisi, A-Serisi Sedan formunda bir araya gelerek dengeli bir sanat eseri ortaya çıkarır: Net çizgiler ve uzun aks mesafesi sportifliği vurgularken, yan hatlarda ve arka kısımda zarif bir görünüm yaratır.

Mercedes-Benz yıldız desenli radyatör ızgarası ve güç kubbeli motor kaputu

Mercedes-Benz yıldız desenli radyatör ızgarası ve güç kubbeli motor kaputu

Ön taraftaki yıldız: A-Serisi Sedan’ın radyatör ızgarasını süsleyen Mercedes-Benz yıldız deseni. Sportif ve ilerici izlenim, öne doğru eğimli motor kaputunda da devam eder: Burada güç kubbeleri, Yeni A-Serisi Sedan'ın dinamik görünümünü vurgular.

Difüzör ve LED arka lambalar

Difüzör ve LED arka lambalar

A-Serisi Sedan, yüksek kaliteli LED farlar ve arka lambalar sayesinde geceleri de parlayan bir ışıktır. AMG tasarım konsepti ile yeni arka difüzör, dinamik vurgular oluşturur.

KEYLESS-GO

KEYLESS-GO

KEYLESS-GO otomobil anahtarınız, çantanızda kalabilir ve anahtarı elinize almanıza gerek kalmaz. Çünkü kaydedilmiş erişim ve sürüş izni sayesinde otomobiliniz, sahibini tanır. Kapı kolunu kavrayın, açın, binin ve sürüşe başlayın; KEYLESS-GO her zaman bir konfor deneyimidir.

Yeni jant tasarımı

Yeni jant tasarımı

Yeni A-Serisi Sedan için kendini dinamik bir şekilde ifade eden dört neden daha: 18 ila 19 inç boyutları arasında değişen gömme hafif alaşım jantlar, A-Serisi Sedan’ın sportif karakterini tamamlar.