Hasmer Otomotiv

Bizi Takip Edin

Hasmer Otomotiv

Şirket Profili

Hakkımızda

Şirketimiz; 1985 yılında merhum Kadir Has tarafından, Hasmer Motorlu Vasıtalar ünvanı ile Düzce'de kurulmuştur.

Daha Fazlası

Mercedes-Benz EQE

Mercedes-EQ'dan tamamen elekrikli Yeni EQE, dinamik tasarımından son teknolojiyle donatılmış iç mekanına kadar, duyusal estetiği en yüksek seviyede mühendislik sanatı ile birleştirdi.

EQE ile elektromobilitenin yeni ve lüks çağını tüm duyularınız ile  deneyimleyin. 613 kilometre menzili ve 32 dakikada hızlı şarj özelliği ile sıfır emisyonlu, sonsuz konforlu ve heyecan verici bir sürüşe çıkın.

İç Mekan Tasarımı

Ön camda sanal gösterge paneli

Ön camda sanal gösterge paneli

Ön camda sanal gösterge paneli, sürüş deneyimini daha konforlu ve güvenli hale getirir. Hız, hız sınırları veya navigasyon gibi tüm bilgiler, sanal bir şekilde ve tamamen renkli olarak doğrudan görüş alanınıza yansıtılır. Gösterge alanının içerikleri, uyarlanabilir ve hafıza fonksiyonu üzerinden kaydedilebilir.

AIR-BALANCE paketi

AIR-BALANCE paketi

AIR-BALANCE Paketi, iç mekanda önceliklerinize uygun ve keyfinize göre kişisel kokulandırma deneyimi sunar. İç mekandaki havanın canlandırıcı iyonizasyonu sayesinde otomobilinizde daha iyi bir hava kalitesi ve yüksek konforun oluşmasına katkıda bulunur.

Yüksek kaliteli malzemeler ve süslemeler

Yüksek kaliteli malzemeler ve süslemeler

EQE’nin iç mekanında, otomobilin fütüristik ambiyansını tamamlayan yenilikçi ve yüksek kaliteli malzemeler sizi bekliyor.

MBUX Hyperscreen

MBUX Hyperscreen

MBUX Hyperscreen tamamen elektrikli EQE'nin ön konsolundaki geniş ve olağanüstü bir özelliktir. Kavisli gerçek camın arkasında sezgisel olarak kumanda edilebilen ve ön konsolun tamamı boyunca iç mekanda yenilik ve mükemmellik sağlayan üç adet OLED ekran bulunur.

Ergonomik ve masaj fonksiyonlu ön koltuklar

Ergonomik ve masaj fonksiyonlu ön koltuklar

Opsiyonel olarak sunulan ergonomik koltuklardaki sekiz hava odacığı ve dört titreşim elemanı, mükemmel destek ve en yüksek seviyede konfor sağlar. İki yoğunluk seçeneğine sahip masaj programı, her sürüşü bir wellness deneyimine dönüştürür. Birinci sınıf ergonomik koltuk konforu, özellikle uzun yolculuklarda vazgeçilmezdir.

Dış Mekan Tasarımı

Panoramik sunroof

Panoramik sunroof

İster açık ister kapalı. Panoramik sunroof ile etkileyici özgürlük hissini deneyimlersiniz ve iç mekanda açık havanın keyfini çıkarırsınız. Sunroof, dış tasarıma hafiflik ve seçkinlik katarak dışarıdan baktığınızda da eşsiz bir etki bırakır. Dokunmatik sürgülü kumandasıyla yenilikçi bir teknolojiye sahiptir.

Gizli kapı kolları

Gizli kapı kolları

Gizlenen kapı kolları, otomobilin gövdesine sade bir şekilde entegre olarak EQE’nizin zarif görünümünü tamamlar. Otomobilinize yaklaştığınızda kilit açılır ve kollar otomatik olarak dışarı sürülür. EQE’nizi kilitlediğinizde veya hareket ettirdiğinizde kollar içeri çekilir.

Digital Light

Digital Light

Mercedes-EQ’dan EQE’de yer alan DIGITAL LIGHT yüksek çözünürlüklü ışık teknolojisi ile MUTLIBEAM LED farları tamamlar. Işık, öngörülü bir şekilde tepki vererek güzergah akışına ve trafiğe uyum sağlar.

3D sarmal tasarımlı LED arka lambalar

3D sarmal tasarımlı LED arka lambalar

Arka kısımda, yenilikçi tasarıma sahip LED lambalar belirgin bir şekilde öne çıkan bir özelliktir: İç kısmı kavisli ve aydınlatmalı 3D sarmal şekline sahiptir.

Mercedes-Benz logolu radyatör paneli

Mercedes-Benz logolu radyatör paneli

Etkileyici görünüm için garantiniz: EQE'nin Black Panel radyatör panelinde incelikle tasarlanmış yıldızlar bulunur. Yakından bakıldığında ayrıntılara verilen önemi hissettirir.