Hasmer Otomotiv

Bizi Takip Edin

Hasmer Otomotiv

Şirket Profili

Hakkımızda

Şirketimiz; 1994 yılında Kadir Has’ tan devir alınarak, Hasmer Otomotiv Yatırım ve Pazarlama A.Ş. ünvanını almıştır.

Daha Fazlası

Hasmer Bursa Mudanya Üniversitesi Kariyer Günleri’nde Gençlerle Bir Araya Geldi

Hasmer Bursa Mudanya Üniversitesi Kariyer Günleri’nde Gençlerle Bir Araya Geldi

Hasmer Bursa Mudanya Üniversitesi Kariyer Günleri’nde Gençlerle Bir Araya Geldi

Hasmer Otomotiv Bursa olarak, Mudanya Üniversitesi Kariyer Günleri kapsamında öğrencilerle bir araya gelerek otomotiv sektörünün dönüşümünü, elektrikli mobilitenin geleceğini ve kariyer fırsatlarını paylaşma fırsatı bulduk.

Etkinlik boyunca Mercedes-Benz’in tamamen elektrikli modelleri olan G 580 ve EQE otomobillerimiz sergilenerek katılımcılara yakından inceleme imkânı sunuldu. Elektrikli araç teknolojilerinin sunduğu yenilikler, sürdürülebilir mobilite çözümleri ve otomotiv sektöründe yaşanan dönüşüm hakkında öğrencilerle kapsamlı sohbetler gerçekleştirildi.

Kariyer Günleri’nde elektrikli araçların çalışma prensipleri, batarya teknolojileri, şarj altyapıları ve geleceğin ulaşım trendleri ele alınırken, sektörde kariyer planlayan gençlere yönelik deneyim paylaşımlarında da bulunuldu.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Mercedes-Benz’in ileri teknolojiye sahip elektrikli araçları büyük beğeni topladı. Katılımcılar, araçların yenilikçi özelliklerini yakından inceleme fırsatı bulurken, geleceğin mobilite çözümlerine ilişkin merak ettikleri sorulara da yanıt buldu.

Hasmer Otomotiv olarak, yalnızca otomotiv sektöründeki gelişmeleri müşterilerimizle buluşturmakla kalmıyor, aynı zamanda gençlerin kariyer yolculuklarına katkı sağlayacak organizasyonlarda yer almaya devam ediyoruz. Geleceğin teknolojilerini ve sürdürülebilir mobilite vizyonunu genç nesillerle paylaşmaktan mutluluk duyuyor, eğitim ve kariyer odaklı etkinliklerde öğrencilerle buluşmayı sürdürüyoruz.

 

Hasmer'den Haberler

Hasmer Bursa’da Elektrikli Mobilite Deneyimi

Detaylar
Hasmer'den Haberler

Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı ve CEO'su Heiko Selzam, Hasmer Konya’yı Ziyaret Etti.

Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanımız ve CEO’muz Heiko Selzam, beraberindeki Mercedes-Benz Türk yöneticileriyle birlikte Hasmer Konya Bayimizi ziy...

Detaylar
Hasmer'den Haberler

Mercedes-Benz AMG’nin performans dünyası ile IWC Schaffhausen’ın zamansız saatçilik estetiği, Uğur Saat ev sahipliğinde Maidan’da gerçekleşen özel bir deneyimde bir araya geldi.

Detaylar
Hasmer'den Haberler

Hasmer Ankara olarak, ana sponsorluğunu üstlendiğimiz Kavaklıdere Sosyal Kulübü Yaza Merhaba Partisi'nde Yeni GLB'yi davetlilerle buluşturduk.

Detaylar
Hasmer'den Haberler

Mercedes-Benz Otomotiv Türkiye İcra Kurulu ve Otomobil Grubu Başkanı (CEO) Sayın Senol Bayrak ile Network Geliştirme Grup Müdürü Sayın Çağla Tören Ahi'yi Hasmer Otomotiv'de ağırlamaktan memnuniyet duyduk.

Detaylar