Hasmer Otomotiv

Bizi Takip Edin

Hasmer Otomotiv

Şirket Profili

Hakkımızda

Şirketimiz; 1985 yılında merhum Kadir Has tarafından, Hasmer Motorlu Vasıtalar ünvanı ile Düzce'de kurulmuştur.

Daha Fazlası

Mercedes-Benz CLE Coupe

Tutkunun yeni yüzü.

Güçlü karakteri ve sofistike tasarımı ile Yeni CLE Coupé. Tutkunun yeni yüzü.

İç Mekan Tasarımı

Opsiyonel 7 bölgeli ergonomik ve masaj fonksiyonlu ön koltuklar

Opsiyonel 7 bölgeli ergonomik ve masaj fonksiyonlu ön koltuklar

Ergonomik koltuklar çok sayıda ayar seçeneğini özel rahatlama ekstraları ile birleştirir. Ergonomik ayrıntılar mükemmel bir oturma pozisyonu sağlar: Şişirilebilir yan yastıklar yoğun bir yan destek sunar. Altı farklı program ile rahatlatıcı masaj fonksiyonları her sürüşü ayrı bir keyfe dönüştürür.

AMG karbon-fiber süslemeler

AMG karbon-fiber süslemeler

Süslemeler, otomobilinizin iç mekanınına bütünsel bir görünüm kazandırır. Ön konsolda mükemmel bir uyum sağlar ve heyecan verici kontrastlar oluşturur. Böylelikle iç mekan tasarımını güçlendirir ve vurgular. AMG karbon-fiber süslemeler ile iç mekanınızdaki sportif yapıyı bir üst noktaya taşıyabilirsiniz.

En yeni nesil MBUX

En yeni nesil MBUX

Yeni nesil Bilgi ve Eğlence Sistemi MBUX, çok sayıda yeni fonksiyon, hizmet ve etkileşim imkanı sunar. Tüm ekranlar (isteğe bağlı olarak ön yolcu ekranı) bütünsel bir estetik deneyim oluştururarak gösterge tarzları, modlar ve renk dünyaları aracılığıyla kişiselleştirilmiş bir deneyim sağlar.

Dijital gösterge panelinin yeni tasarımı

Dijital gösterge panelinin yeni tasarımı

İlerici, sportif ve sezgisel. 12,3 inç, tamamen dijital gösterge paneli ve farklı gösterge stilleri ile hangi bilgilerin daha önemli olduğuna kendiniz karar verin. 6° eğimli, yüksek çözünürlüklü 11,9 inç merkezi medya ekranı, hassas dokunmatik teknolojisi ile etkileyici bir kullanım kolaylığı sunar.

Burmester® 3D surround ses sistemi

Burmester® 3D surround ses sistemi

Dolby Atmos ile birleşen efsanevi Burmester® ses kalitesi ile üstün performansı ve seçkinliği deneyimleyin. Ön ve arka koltuklara göre optimize edilen hoparlörler sayesinde geliştirilmiş yeni müzik deneyiminizi yoğunlaştırabilirsiniz.

Dış Mekan Tasarımı

İlerici ön tasarım.

İlerici ön tasarım.

Güçlü duruş ve klasik zarafet arasındaki mükemmel dengenin büyüleyiciliği. Yıldız tasarımına sahip elmas görünümlü radyatör ızgarası, krom detaylarıyla göz alıcı şekilde görünümü tamamlar.

Etkileyici: Motor kaputunda güç kubbeleri.

Etkileyici: Motor kaputunda güç kubbeleri.

Etkileyici ön kısım, motor kaputu üzerinde yer alan güç kubbeleri ile büyüleyici bir görünüm sunar. Sportif ve güçlü karakterini yansıtan görünümü kendine hayran bırakır.

DIGITAL LIGHT.

DIGITAL LIGHT.

Rahat ve güvenli bir sürüş için uyarlanabilen aydınlatma: DIGITAL LIGHT[2] ışık koşullarına, trafik durumuna, yolun gidişatına ve hava durumuna göre yolun aydınlatılmasını sürekli olarak piksel hassasiyetiyle ayarlar.

Güçlü bir görünüm.

Güçlü bir görünüm.

Dinamik bir izlenim bırakır: Kaslı bir duruşa sahip olacak şekilde şekillendirilmiş çamurluk, 19 ve 20 inç hafif alaşım jantlardan[2] oluşan seçkin tasarımlarla kişiselleştirilebilen sportif coupé görünümünü vurgular.

Davetkar Çerçevesiz kapılar.

Davetkar Çerçevesiz kapılar.

Kaslı omuzlara sahip yan tasarımda çerçevesiz kapıların ve alçak yan camların kombinasyonu, sportif coupé karakterini davetkar bir şekilde vurguluyor. Yüksek kaliteli krom süsleme çıtaları ve omuzlarda konumlanan yan aynalar gibi estetik ayrıntılar CLE’nin tasarımını mükemmel bir şekilde tamamlar.

Göz alıcı bir bitiş: Arka bölüm.

Göz alıcı bir bitiş: Arka bölüm.

Güçlü çizgiler parlak detaylarla buluşuyor. Kaslı bir şekilde tasarlanmış yeni çerçevesiz arka tasarım, difüzördeki krom detaylar, parlak siyah süslemeler ve iki parçalı arka aydınlatma grubu ile sportif lüksü yansıtıyor.