Hasmer Otomotiv

Bizi Takip Edin

Hasmer Otomotiv

Şirket Profili

Hakkımızda

Şirketimiz; 1985 yılında merhum Kadir Has tarafından, Hasmer Motorlu Vasıtalar ünvanı ile Düzce'de kurulmuştur.

Daha Fazlası

Mercedes-Benz G Serisi Arazi Taşıtı

Zamandan daha güçlü.



Arazi aracı DNA‘sı; simgesel, sağlam ve neredeyse ölümsüz. Uzun zaman önce Graz'daki mühendisler öyle parçalar tasarladılar ki, bu parçalar görevlerini günümüze kadar aynen yerine getirmeye devam ediyor. Dış mekanda ve iç mekanda öne çıkan tasarım özelliklerini keşfedin.

Sizin G-Seriniz: Emsalsiz.

G manufaktur, G-Serinizi bir şahesere dönüştürür. Bir milyondan fazla kombinasyon olanağına sahip kişiselleştirme programı size bu özgürlüğü tanır. Renk seçimi ile başlayın: Toplam 29 G manufaktur boyası arasından seçiminizi yapın. G manufaktur, G-Serinizi isteklerinize göre kişiselleştirmek için geleneksel olarak büyük ölçüde el işçiliğine güvenir.

 

İç Mekan Tasarımı

Sunroof

Sunroof

Cam tasarımlı elektrikli sunroof, aracınıza daha fazla ışık ve hava girişi sağlar. Açık veya kapalı durumda iç mekan daha aydınlık bir ambiyansa sahip olur. Sunroof açık olduğunda temiz hava cereyan yapmadan rahat bir şekilde sirküle olur. İlave güneş koruması olarak sürgülü bir perde kullanılır.

Dokunmatik kumanda paneli

Dokunmatik kumanda paneli

Modern kumanda konforunun ve multimedya fonksiyonlarının son derece kolay ulaşılabilirliğinin keyfini çıkarın. Dokunmatik panel, parmak hareketleri (Multitouch) ile akıllı telefon kadar sezgisel bir şekilde kumanda edilebilir. Ayrıca başarısı kanıtlanmış kontrol düğmesini ve sıkça kullanılan fonksiyonlar için doğrudan erişim tuşlarını kullanabilirsiniz.

Ambiyans aydınlatması

Ambiyans aydınlatması

İç mekanı tamamen kişisel tercihlerinize veya o anki keyfinize göre düzenleyin. Ambiyans aydınlatmasının 64 renginden dinamik bir şekilde değişen veya birden fazla alanı farklı renklerde aydınlatabilen etkileyici renk dünyaları oluşur.

Geniş ekranlı ön konsol

Geniş ekranlı ön konsol

Fütüristik gösterge konsepti: Gösterge ekranı ve medya ekranı için iki adet 12,3 inç büyüklüğündeki ekran kesintisiz bir cam kaplamanın arkasında yer alır. Dinamik göstergelerin içeriklerine siz karar verirsiniz. 3 farklı gösterge stili ile gösterge ekranlarınında yer alacak bilgileri tercihlerinize göre ayarlarsınız.

Dış Mekan Tasarımı

G-Serisi'nin dış mekanı.

G-Serisi'nin dış mekanı.

Üç farklı tasarım konseptine sahip G-Serisi'nin dış mekan tasarımında öne çıkan özellikleri keşfedin: PROFESSIONAL dış mekan tasarım konsepti, EXCLUSIVE dış mekan tasarım konsepti ve AMG dış mekan tasarım konsepti. Sağlam ön kısım, arka kapıda açık stepne veya ayırt edici davlumbaz kaplamaları gibi diğer öne çıkan özellikler hakkında daha fazla bilgi edinin.

Fonksiyonel, sağlam ön kısım

Fonksiyonel, sağlam ön kısım

G-Serisi, güçlü bir ilk izlenim için dış görünüşüne önem verir. Sonrasında yeni ufuklara doğru yola çıkmak, zaten onun uzmanlık alanı.

Arka kapıda açık stepne

Arka kapıda açık stepne

Ayırt edici tasarım: Arka kapıdaki stepne efsanevi duruş için geniş tekerlek izi ile desteklenmiştir ve uzun süredir bir ikon olarak kabul edilmektedir.

Net çizgiler ve geniş, düz yüzeyler

Net çizgiler ve geniş, düz yüzeyler

Her açıdan kusursuz: Net tasarım çizgileri, geniş yüzeyler, yatay yönlendirme ve kısa çıkıntılar G-Serisi’nin oranlarını belirler.