Hasmer Otomotiv

Bizi Takip Edin

Hasmer Otomotiv

Şirket Profili

Hakkımızda

Şirketimiz; 1985 yılında merhum Kadir Has tarafından, Hasmer Motorlu Vasıtalar ünvanı ile Düzce'de kurulmuştur.

Daha Fazlası

Mercedes-Benz Actros L

Actros L, Mercedes-Benz orijinal aksesuarlar ve sektöre özel araç konseptleri ile birlikte uzun yol taşımacılığındaki işin sevilerek ve daha kolay bir şekilde yapılmasını sağlıyor.

YOLUN BAŞINDAN SONUNA KADAR BÜYÜLEYİCİ.

Daha rahat sürüş, daha verimli çalışma, daha konforlu yaşam: Actros L, Mercedes-Benz Trucks'ın Premium sınıfını yeniden tanımlıyor. Bu sırada her güzergahı olası en konforlu şekilde tasarlamak için Premium iç mekan, inovatif ve yeni LED far olanakları ve çok sayıda başka özellik ile büyülüyor.

YÜKSEK EMNİYET STANDARDIMIZDIR.

Sürücüyü, aracı ve diğer yol kullanıcılarını koruyan Actros L, seri üretim kapsamındaki donanım olarak çok sayıda güvenlik modülüyle geliyor. Güvenlik yardım sistemleri sürücülerin sorumluluğunu almaz ancak kritik durumlarda sürücüyü destekleyebilir. Örneğin Active Brake Assist 51,2,3: Sistem sınırları dahilinde belirli durumlarda duran ve hareketli nesneler için otomatik olarak tam frenlemeyi tetikleyebilir ve şu anda kamyon segmentinde 50 km/s'ye kadar araç hızında hareket eden yayalara tepki veren tek acil fren yardımcısıdır. İlaveten yasal olarak gerekli olan şerit takip yardımcısı1,4 ve stabilite kontrol yardımcısının1 yanı sıra dikkat yardımcısı1 gibi diğer dijital yardımcılar da mevcuttur.

UZUN YOL TAŞIMACILIĞINDAKİ HER YOLCULUKTA KAMYON KONFORU.

Konfor, sürücünün üretkenliğini teşvik eder ve yorgunluğu önler. Bu iki unsur özellikle uzun yol taşımacılığında hayati bir öneme sahiptir. Bu nedenle yeni Actros, hareket özgürlüğü ve atmosfer gibi kavramlarla sürücünün pratik günlük hayatını göz ardı etmeden tamamen yeni bir anlam kazanacak şekilde tasarlanmıştır.

YÜKSEK UYKU KONFORUNA SAHİP KAMYON.

Uzun yol taşımacılığında çalışanlar molalarda yüksek bir uyku ve yaşam konforuna ihtiyaç duyar. Burada Actros L, SoloStar Concept'ten oluşan premium kombinasyon ve son derece konforlu yataklar öne çıkıyor.

İç Mekan Tasarımı

Sürüş ve yaşam için LED ambiyans aydınlatması

Sürüş ve yaşam için LED ambiyans aydınlatması

LED ambiyans aydınlatmasının sürüş ve yaşam ilave aydınlatma elemanları, iç mekanın sıcak bir şekilde aydınlatılmasını sağlar ve böylelikle daha fazla konfor ve gece sürüşlerinde sürücü kabininde daha iyi oryantasyon sunar.

İç Aydınlatma Konsepti

İç Aydınlatma Konsepti

Yeni iç aydınlatma konsepti sürücü kabininin neredeyse her durumda son derece iyi aydınlatılmasını sağlar. Sürücü kabininin tamamının aydınlatılması için iç aydınlatmanın ve sıcak beyaz renkteki iki okuma lambasının yanı sıra sürüş sırasında daha iyi bir oryantasyon için mavi ve hafif bir gece aydınlatmasını kapsar.

LED ambiyans aydınlatması

LED ambiyans aydınlatması

LED ambiyans aydınlatması iç mekanı sıcak bir şekilde aydınlatarak daha iyi bir rahatlık hissi kazandırır. Örneğin mavi LED'lere sahip ambiyans gece aydınlatması ve amber (bal rengi) dolaylı oda ışığı ile. LED ambiyans aydınlatması1 kapsamındaki alarm ışığı da konforu ayrıca artırır.

Dış Mekan Tasarımı

Yağmur sensörü.

Yağmur sensörü.

Yağmur sensörü devrede olduğunda cam sileceğini otomatik olarak kontrol eder ve bu da sürücünün yükünün azalmasına yardımcı olabilir.

LED stop lambalar.

LED stop lambalar.

Göz alıcı: LED'lerin kullanım ömrü geleneksel çözümlere kıyasla çok daha fazladır, içten dışa doğru kayan sinyal lambaları hem çekicidir hem de göze çarpar.

LED gündüz sürüş farı.

LED gündüz sürüş farı.

Modern tasarımı sayesinde titan grisi far çerçevesi ile birlikte sadece görsel vurgular kazandırmakla kalmaz, aynı zamanda uzun ömürlülüğü ile daha düşük bakım ve onarım maliyetlerine katkıda bulunur.

Mercedes-Benz Kamyon