Hasmer Otomotiv

Bizi Takip Edin

Hasmer Otomotiv

Şirket Profili

Hakkımızda

Şirketimiz; 1985 yılında merhum Kadir Has tarafından, Hasmer Motorlu Vasıtalar ünvanı ile Düzce'de kurulmuştur.

Daha Fazlası

Mercedes-Benz Sprinter kamyonet

Yüzünü geleceğe dönmüş, verimli, güvenilir.

Taşımacılık işinizde doğru olanı bulmanızı sağlayacak kadar çok yönlü ve tüm dikkatleri üzerine çekecek kadar iyi görünümlü. Yeni Sprinter kamyonet 2 araç uzunluğu, tek kabin veya çift kabin seçeneği ve ayrıca 9,2 m2'ye kadar yükleme alanı ile her işe uygun çeşitlilik sunar. Sunmuş olduğu seçenekler ile hem verimli araçlara hem de kapsamlı donanıma sahip araçlara ulaşmanızı sağlar.

Sürücüler akıllı kumanda ve gösterge konseptinden ve ayrıca multimedya ve asistan sistemi seçenekleri gibi ihtiyaçlara göre bireysel olarak uyarlanabilen modüler muhafaza konseptinden faydalanabilir.

Böylelikle Sprinter, yeniliğin gücü ve 20 yılı aşan tecrübesi sayesinde yüzünü geleceğe dönmüş, verimli ve güvenilir mobilite çözümü olarak şirketinizi ileri taşıyan yeni bir kilometre taşı haline gelir.

Öne Çıkan Özellikler

İç Tasarım: Yeni Nesil İç Dizayn

Yeni Sprinter kamyonetler işlevselliği ve yüksek kalitesiyle mükemmel bir denge yaratıyor. Olağanüstü görüş kabiliyeti ve ileri teknolojinin kullanıldığı donanımıyla sürüş keyfini maksimuma çıkarıyor. 7 veya 10 inç dokunmatik MBUX multimedya sisteminin araç içindeki geniş kontrol gücüyle teknolojinin rahatlığı yol boyunca hissediliyor. İç dizaynın en dikkat çekici parçalarından biri olan deri direksiyon simidi üzerinden birçok kontrol sağlanabiliyor. 

Güvenlik: Başarı hikayenizi garanti altına alır.

Sprinter kamyonet, tamamen güvenlik temelinde tasarlanmıştır. Konstrüksüyonu ve materyal bileşimi sayesinde oldukça stabil olan iskelet yapısı bunun için gereken dayanıklı temeli oluşturur.

Buna bir de çok sayıda asistan sistemi eklenir. Çünkü en tecrübeli sürücü bile desteğin gerekli ve yardımcı olabileceği durumlara düşer. Teklif, standart rüzgar savrulma asistanı ve aktif fren asistanından şerit takip asistanına kadar uzanır; aktif fren asistanı ve şerit takip asistanı 3.500 kg'dan fazla müsaade edilen toplam ağırlığa sahip olan araçlar için standart olarak temin edilebilir. İsteğe bağlı olarak temin edilebilen yüksek performanslı LED farlar otoyolu karanlıkta geniş ve net bir şekilde aydınlatır.

İhtiyaç olduğunda standart hava yastığı bir çarpışma durumunda sürücüyü korumaya yardımcı olur. İstek üzerine sürücü ve ön yolcu için ilaveten 5 hava yastığı temin edilebilir.