Hasmer Otomotiv

Bizi Takip Edin

Hasmer Otomotiv

Şirket Profili

Hakkımızda

Şirketimiz; 1985 yılında merhum Kadir Has tarafından, Hasmer Motorlu Vasıtalar ünvanı ile Düzce'de kurulmuştur.

Daha Fazlası

Mercedes-Benz Sprinter Panelvan

Yüzünü geleceğe dönmüş, verimli, güvenilir.

Taşımacılık işinizde doğru olanı bulmanızı sağlayacak kadar çok yönlü ve tüm dikkatleri üzerine çekecek kadar iyi görünümlü. Yeni Sprinter panelvan 3 araç uzunluğu, 2 tavan yüksekliği ve 15,5 m3'lük yükleme alanı hacmi ile etkileyici bir çeşitlilik sunar. Sahip olduğu çok sayıdaki versiyon ve donanım, hem giriş seviyesinde verimli araçlara hem de kapsamlı donanıma sahip araçlara ulaşmanızı sağlar.

Yeni sunulan ön tekerleklerden tahrikli araçlar, arka tekerleklerden tahrikli araçlarla karşılaştırıldığında avantajlı fiyat, ilave yük kapasitesi ve daha alçak bir yükleme yüksekliği sunar.

Böylelikle Sprinter, yeniliğin gücü ve 20 yılı aşan tecrübe sayesinde yüzünü geleceğe dönmüş, verimli ve güvenilir iş ortağınız olarak işinize çok yakışacak.

Öne çıkan özellikler.

Ürün Konsepti: Hem göze hitap eder hem işinize.

Yeni Sprinter Panelvan, görsel olarak da öne çıkan bir araçtır: Tasarımı, modern Mercedes-Benz tasarım konseptinin izlerini takip eder. Yeniden tasarlanan sürücü bölmesi de yüksek kaliteli tasarımı ve kusursuz işlevselliği ile hayran bırakır. Örneğin akıllı ve modüler raf konsepti, ağırlığa göre optimize edilmiş bir plastik zemin ve yüklenebilir tekerlek davlumbazı gibi pratik seçeneklerle ihtiyaçlarınıza göre düzenleyebilirsiniz. Sürgülü kapı basamağındaki isteğe bağlı palet desteği, örneğin virajlı sürüşlerde bagaj yükünü stabilize eder ve etkili bir sabitlemeyi mümkün kılar.

Yeni Sprinter Panelvan sunmuş olduğu önden çekiş, arkadan itiş ve 4x4 seçenekleriyle geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Geniş ürün gamı sayesinde yeni Sprinter panelvanınıza kullanım profilinize ve istediğiniz sürüş tutumuna göre sahip olabilirsiniz.

Sektör Çözümleri: Yük taşıma denince Yeni Sprinter orada.

Sprinter Panelvanlar sahip oldukları: 3 farklı araç uzunluğu, 2 farklı tavan yüksekliği ve 3 motor, etkileyici bir versiyon çeşitliliğinin temelini oluşturur. Böylelikle 5,000 kg'a kadar müsaade edilen toplam ağırlığa sahip araçlar oluşturabilirsiniz. Sprinter panelvanda azami olarak 15,5 m3 yükleme alanı hacmi sunulur.

Sprinter panelvan, 600'den fazla özel donanım ile tam ihtiyacınıza göre uyarlanabilir. Palet desteği, kaplanmış davlumbazlar ve içeride bulunana tavan bagaj taşıyıcısı seçenekleri ile çok sayıda taşıma işi daha kolay çözülür.