Hasmer Otomotiv

Bizi Takip Edin

Hasmer Otomotiv

Şirket Profili

Hakkımızda

Şirketimiz; 1985 yılında merhum Kadir Has tarafından, Hasmer Motorlu Vasıtalar ünvanı ile Düzce'de kurulmuştur.

Daha Fazlası

Mercedes-Benz Vito Tourer

Vito; konforlu yolcu bölümü, göz alıcı dış tasarımı ve gelişmiş güvenlik özellikleri ile #HerAçıdanGüzel.

Vito, aileniz için de işiniz için de #HerAçıdanGüzel

Rotayı siz belirliyorsunuz, geri kalan her şeyi Vito Tourer hallediyor. Base, Pro ve Select model seçenekleri, 136, 190 ve 237 beygirlik motor tipleri ve zengin donanım seçenekleri ile her ihtiyacınıza uygun bir Vito Tourer var.

Aileniz için uzun ömürlü ve güvenilir bir yol arkadaşı.

Ailenizin üyesi Vito’nuzla uzun ömürlü ve güvenilir bir yol arkadaşlığı yaşayabilmeniz için sizin adınıza gereken her şeyi düşünüyoruz. Yenilenen Vito Tourer ile çok kapsamlı kalite testlerini başarıyla geçmiş, Mercedes-Benz kalitesinde üretilmiş bir araç satın alıyorsunuz. Vito Tourer, zorlu yol şartlarına tamamen uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Tamamen galvanizli karoser ile kapsamlı korozyon önlemi sayesinde, yıllar sonra da ailenizin en güvenilir ve dayanıklı üyesi olmaya devam edecektir.

Hedefinize örnek niteliğinde emniyet ile ulaşın.

Vito Tourer'deki örnek teşkil eden emniyet ve yardımcı sistemlerinden herkes faydalanabilir: Yolcularınız, siz ve diğer trafik katılımcıları. Standart emniyet donanımları arasında aktif fren yardımcısı, yan rüzgar yardımcısı ve ATTENTION ASSIST konsantrasyon kaybı yardımcısı bulunmaktadır. Buna bir de sürücü ve ön yolcu için hava yastıkları ve kemer ikazları ekleniyor. Opsiyonel olarak yan hava yastıkları ve pencere hava yastıkları temin edilebilir. İstek üzerine aktif mesafe ayar yardımcısı DISTRONIC ve ayrıca Rear Cross Traffic Alert'e sahip şerit takip ve kör nokta yardımcısı size destek olur.